Clinica Oftalmologica Dr. Munteanu


Descoperă revoluționara tehnică de tratament a glaucomului în doar două minute – ciclofotocoagularea laser micropulsată de la Iridex. Acest procedeu avansat utilizează laserul pentru a trata glaucomul, oferind rezultate remarcabile. Cu ajutorul ciclofotocoagulării laser micropulsate de la Iridex, pacienții beneficiază de o terapie precisă și eficientă, care tratează glaucomul în timp record. Păstrează-ți vederea și scapă de simptomele neplăcute ale glaucomului cu acest tratament revoluționar.

tehnica de tratament a glaucomului in doar doua minute - ciclofotocoagularea, oftalmologie

În premieră în România

În 2013, numărul persoanelor (cu vârste cuprinse între 40-80 de ani) cu glaucom la nivel mondial a fost estimat la 64,3 milioane, crescând la 76,0 milioane în 2020 și 111,8 milioane în 2040. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, glaucomul este a doua cauză principală de orbire din lume.
În premieră în Romania, Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu utilizează noua sondă P3 de ciclofotocoagulare laser micropulsată de la Iridex, pentru scăderea presiunii intraoculare în doar 2 minute. Procedura este non-invazivă și poate fi repetată de mai multe ori.

Pentru programări puteți suna la tel. 0256.496.336.

Sef de Lucrari Dr. Alexandra Preda

Descoperiți mai multe informații valoroase despre oftalmologie și sănătatea ochilor vizionând materialele realizate de experți în domeniu de pe canalul nostru de YouTube.

De 30 de ani alături de pacienții noștri!

Fiecare pacient, fiecare diagnostic ne-a adus tot mai aproape de performanță! Echipa medicală, atent coordonată de Prof. Dr. Munteanu, este mândră să ofere cele mai bune servicii oftalmologice.

Dr. Munteanu