Clinica Oftalmologica Dr. Munteanu

De aproape 3 decenii, numărul pacienților Centrului Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu este în creștere, o mândrie și o responsabilitate deopotrivă. Ne-am dedicat întru totul sănătății ochilor pacienților noștri și asta se vede în fiecare pacient care hotărăște să revină.

Desigur, primul pas către o vedere mai bună este să vă prezentați la o consultație. În cadrul consultației, medicul oftalmolog vă va testa acuitatea vizuală, va efectua un examen de pol anterior , fund de ochi (fără dilatarea pupilei), va verifica tensiunea intraoculară, corecția optică, va discuta împreună cu dvs. istoricul medical și vă va recomanda investigații suplimentare acolo unde este cazul.

Istoricul medical, diagnosticul, schema de tratament, dar și rezultatele investigațiilor sunt păstrate în fișa pacientului, printr-un sistem software de oftalmologie special conceput, astfel că la următorul control, medicul va ști istoricul oftalmologic și va putea constata, într-un timp foarte scurt, evoluția pacientului.

De 30 de ani alături de pacienții noștri!

Fiecare pacient, fiecare diagnostic ne-a adus tot mai aproape de performanță! Echipa medicală, atent coordonată de Prof. Dr. Munteanu, este mândră să ofere cele mai bune servicii oftalmologice.

Dr. Munteanu