Clinica Oftalmologica Dr. Munteanu

Ce aparatura si ce tehnologie folositi pentru chirurgia cataractei si chirurgia vitreoretiniana?

sala de operatii afectiuni oculare Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu

Folosim aparate si tehnologie de varf la nivel Mondial, respectiv Alcon Constellation Vision System, recunoscut drept cel mai bun aparat din lume pentru chirurgia vitreoretinala 23G si 25G. 


Sistemul Alcon Constellation Vision oferă un nivel excepțional de performanță prin tehnologiile sale avansate, permițând chirurgilor noștri să trateze afecțiunile oculare care au fost cândva considerate netratabile.

   

Chirurgii noștri sunt acum capabili să utilizeze abordări complet noi în chirurgia de microincizie și să efectueze cele mai recente tehnici în chirurgia vitreoretinală. Aceasta marchează o nouă zonă în chirurgia retinei și demonstrează în continuare tradiția Centrului Oftalmologic Munteanu de a oferi pacienților cea mai bună și cea mai recentă tehnologie.

  

Avansarea chirurgiei vitreoretinale fără suturi lSG oferă pacientului un timp de recuperare mai rapid și a redus semnificativ timpul necesar procedurii.

   

Chirurgia vitreoretinală necesită mișcări extraordinar de precise ale chirurgilor pentru a reduce riscurile și complicațiile și pentru a trata eficient afecțiunile retinei. În combinație cu nivelul înalt de experiență și abilități întruchipate de echipa noastră de specialiști, suntem mândri să folosim acum cele mai avansate instrumente chirurgicale disponibile în domeniul chirurgiei oculare retiniene.

La Centrul Oftalmologic Munteanu, chirurgia cataractei este o operație foarte sigură, cu o rată foarte ridicată de succes.

Descoperiți mai multe informații valoroase despre oftalmologie și sănătatea ochilor vizionând materialele realizate de experți în domeniu de pe canalul nostru de YouTube.

Oftalmologie Timisoara - Doctor oftalmolog Timisoara - Dr. Manuela Buzescu, Medic primar oftalmolog

Medic Primar Oftalmolog Dr. Manuela Buzescu

Dr. Manuela Buzescu este Medic primar oftalmolog cu o vasta experienta si activitate de aproape 3 decenii in domeniu, cu sute de victorii in lupta cu afectiunile oculare. Totodata, Dr. Buzescu este si Medic primar oftalmolog la Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara, chirurg de elita in microchirurgie oculara si membru al Societatatii Romane de Oftalmologie (SRO), al Societatii Romane de Glaucom (SRG) si al Societatii Romane de Cataracta si Chirurgie Refractiva (SRCCR). Ne mandrim sa avem in echipa noastra medici dedicati, cu asemenea experienta.

De 30 de ani alături de pacienții noștri!

Fiecare pacient, fiecare diagnostic ne-a adus tot mai aproape de performanță! Echipa medicală, atent coordonată de Prof. Dr. Munteanu, este mândră să ofere cele mai bune servicii oftalmologice.

Dr. Munteanu