Clinica Oftalmologica Dr. Munteanu

La invitația prietenilor noștri de la KOPTIC, Centrul Optic al Clinicii Oftalmologice Prof. Dr. Munteanu a avut plăcerea de a participa la evenimentul de lansare a noilor colecții de ochelari de vedere și de soare, COLECȚIA TOAMNĂ/IARNĂ 2020 ale celor mai prestigioase branduri: Gucci, Mont Blanc, Cartier, Pomellato, Boucheron, Alexander McQueen, Saint Laurent, Balenciaga, Bottega Veneta, Stella McCartney, Puma, etc.

În cadrul aceluiași eveniment s-a lansat și propria noastră colecție de accesorii, unice în România și în exculsivitate la Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu: LANȚURILE PENTRU OCHELARI, sub brandul dMb Accessories.

Vă invitam să savurați această selecție de lanțuri pentru ochelarii dumneavoastră de vedere cât și pentru cei de soare. Lanțurile sunt piese unice, pe cât de extravagante pe atât de practice, ce vin în completarea oricărei ținute, casual sau elegantă.

De 30 de ani alături de pacienții noștri!

Fiecare pacient, fiecare diagnostic ne-a adus tot mai aproape de performanță! Echipa medicală, atent coordonată de Prof. Dr. Munteanu, este mândră să ofere cele mai bune servicii oftalmologice.

Dr. Munteanu