Clinica Oftalmologica Dr. Munteanu

In Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu a devenit o traditie organizarea si prezentarea noilor tendinte in materie de rame si ochelari de soare.

Cu prilejul acestui eveniment am prezentat in exclusivitate alaturi de partenerul nostru K’Optic, pentru apropiatii si pacientii clinicii, cele mai noi produse lansate de faimoasele Case de Lux: Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen, Balenciaga, Bottega Venetta, Boucheron, Pomellato, Brioni, Mont Blanc, Chloe.

Intr-o atmosfera relaxanta, invitatii au avut ocazia de a se rasfata cu cele mai atipice modele ale designerilor intr-un ambient stilizat de creatiile colaboratoarei noastre Luciana Matei.

Datorita organizatorilor si participantilor am reusit sa aducem un sprijin Clubului de caritate Lions Iris Timisoara pentru actiunile legate de viata persoanelor nevazatoare.

Cu totii va dorim o vara cu mult soare in care sa va protejati ochii cu ochelarii potriviti.

Vezi mai multe imagini si videoclipuri de la eveniment pe paginile noastre de Facebook si Instagram!

Va urma!

De 30 de ani alături de pacienții noștri!

Fiecare pacient, fiecare diagnostic ne-a adus tot mai aproape de performanță! Echipa medicală, atent coordonată de Prof. Dr. Munteanu, este mândră să ofere cele mai bune servicii oftalmologice.

Dr. Munteanu