Clinica Oftalmologica Dr. Munteanu

Diploma Bordului European de Oftalmologie

Examinarea Bordului European de Oftalmologie

În perioada 3-4 mai, la Paris, Medicul Specialist Leila Al Barri a participat la examinarea internațională a Bordului European de Oftalmologie pentru a primi acreditarea de FEBO (Fellow of the European Board of Ophthalmology).

Bordul European de Oftalmologie
Bordul European de Oftalmologie
Bordul European de Oftalmologie

Acreditarea Bordului European de Oftalmologie

Acreditarea, ce are loc de două ori pe an, la Paris în primăvară, odată cu Congresul Societății Franceze de Oftalmologie și la Berlin, în toamna, odată cu Congresul Societații Germane de Oftalmologie primește sute de examinatori și candidați din toată Europa. Această acreditare este o dovadă a competenței și calificarii oricărui medic oftalmolog la un nivel de pregătire european, în unele țări europene fiind chiar imposibilă practicarea oftalmologiei în absența certificării EBOD.

Examenul pentru acreditarea FEBO constă în două probe: o probă teoretică formată din întrebări cu răspuns multiplu (MCQ) și întrebări cu răspuns unic (Single Best Answer) și o probă practică, un examen oral (Viva Voce) cu 8 examinatori diferiți și 8 cazuri clinice de interpretat, diagnosticat și tratat.

Ne bucurăm că Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu are medici acreditați la nivel european, ce lucrează după standarde și protocoale recunoscute internațional.

Oftalmologie Timisoara - Doctor oftalmolog Timisoara - Dr. Leila Al Barri, Medic specialist oftalmolog

Dr. Leila Al Barri, Medic Specialist Oftalmolog

Dr. Leila Al Barri este Medic Specialist Oftalmolog, cu specializare efectuată sub coordonarea Prof. Dr. Mihnea Munteanu și asistent universitar la UMF „Victor Babes” Timișoara.

De 30 de ani alături de pacienții noștri!

Fiecare pacient, fiecare diagnostic ne-a adus tot mai aproape de performanță! Echipa medicală, atent coordonată de Prof. Dr. Munteanu, este mândră să ofere cele mai bune servicii oftalmologice.

Dr. Munteanu