Clinica Oftalmologica Dr. Munteanu

Dincolo de doctor - Servet Yașar

Introducere

Bună ziua, numele meu este Servet Yaşar și sunt medic primar oftalmolog la Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu. Pe lângă activitatea mea profesională, aș dori să vă ofer câteva informații despre mine, prin intermediul acestui articol.

Origini și Educație

M-am născut în 1984 în orașul Diyarbakır, Turcia, fiind al treilea dintre cei patru frați. Am urmat școala în Diyarbakır până la absolvirea liceului, după care am studiat medicina timp de șase ani la Universitatea Harran din Şanlıurfa.

În 2011, am obținut locul 196 în cadrul examenului național de rezidențiat din Turcia, un concurs la care au participat aproximativ 15.000 de colegi de breaslă. Datorită notei obținute, am fost admis la Departamentul de Oftalmologie al Universității Osmangazi din Eskişehir, una dintre cele mai prestigioase clinici oftalmologice din Turcia.

Carieră și specializări

După finalizarea rezidențiatului, în 2016 am devenit medic specialist în oftalmologie. În conformitate cu legislația turcă, am fost repartizat pentru trei ani în orașul Viranşehir din Şanlıurfa, pentru a asigura asistență medicală în zone defavorizate.

În 2018, m-am căsătorit cu colega mea de breaslă, Iasmina Yaşar, și ea medic oftalmolog. Ne-am cunoscut în Turcia, în timpul unui schimb de experiență pe care ea l-a urmat în perioada studenției.

În 2019, am urmat un curs de șase luni în Retina Clinică și Chirurgicală la Universitatea Osmangazi din Eskişehir, rezervat doar medicilor specialiști. Din 2020, ofer servicii clinice și chirurgicale pacienților mei la Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu, iar în 2021 am obținut titlul de medic primar în România.

Pasiuni și Viața Personală

În afara activității profesionale, îmi place să petrec timp cu familia mea – soția și fiica noastră, Iris. Sunt un mare iubitor de fotbal și fan al clubului Galatasaray, echipă care a câștigat Cupa UEFA în 2000, având în echipă jucători celebri precum Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu.

De asemenea, sunt pasionat de tehnologie și urmăresc activ noile inovații din domeniul oftalmologiei și nu numai. Înotul, șah-ul și sportul sunt alte hobby-uri pe care le practic cu plăcere. De când locuiesc în România, am dezvoltat o pasiune pentru vinuri și chiar am început să produc propriul vin.

Îmi doresc ca toți să puteți vedea frumusețea vieții și vă doresc o viață plină de iubire și sănătate!

Descoperiți mai multe informații valoroase despre oftalmologie și sănătatea ochilor vizionând materialele realizate de experți în domeniu de pe canalul nostru de YouTube.

Oftalmologie Timisoara - Doctor oftalmolog Timisoara - Dr. Yasar Servet, Medic primar oftalmolog

Dr. Yasar Servet

Medic primar oftalmolog, cu specializări efectuate în țări precum Turcia, Cipru, Cehia și Statele Unite ale Americii și peste 11 de ani de experiență în oftalmologie.

De 30 de ani alături de pacienții noștri!

Fiecare pacient, fiecare diagnostic ne-a adus tot mai aproape de performanță! Echipa medicală, atent coordonată de Prof. Dr. Munteanu, este mândră să ofere cele mai bune servicii oftalmologice.

Dr. Munteanu