Clinica Oftalmologica Dr. Munteanu


Actualități de diagnostic și tratament în Oftalmologie

În perioada 11-13 aprilie a. c., echipa medicală a Centrului Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu va participa cu lucrări științifice la cea de-a XI-a ediție a CONFERINȚEI INTERNAȚIONALE DE OFTALMOLOGIE ,,Actualități de diagnostic și tratament în Oftalmologie”. 

Prezența la acest eveniment științific de înaltă ținută reprezintă un mijloc de dezvoltare și afirmare a specialiștilor clinicii noastre în rândul celor mai buni oftalmologi din lume și, în același timp, un prilej de diseminare a cunoștințelor și informațiilor cu privire la ultimele descoperiri în domeniul oftalmologiei.

Conferința este organizată de Asociația Oftalmologilor din Banat, Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș”, Societatea Română de Oftalmologie, Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și va fi prezidată de Prof. Dr. Mihnea Munteanu.

Pe durata desfășurării acestui eveniment activitatea Centrului Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu va fi restrânsă. Pentru detalii, vă stăm la dispoziție la nr. de telefon 0256496336!

De 30 de ani alături de pacienții noștri!

Fiecare pacient, fiecare diagnostic ne-a adus tot mai aproape de performanță! Echipa medicală, atent coordonată de Prof. Dr. Munteanu, este mândră să ofere cele mai bune servicii oftalmologice.

Dr. Munteanu