Clinica Oftalmologica Dr. Munteanu

Centrul Optic Profesor Dr. Munteanu

Descoperiti ultimele colectii de ochelari de la cele mai mari branduri, la nivel mondial!

Suntem onorati sa aducem in fata dumneavoastra cele mai noi colectii de ochelari de soare si rame de vedere: piese iconice, ochelari bijuterie, accesorii must have in garderoba oricarui iubitor de fashion. 

Unul dintre brandurile „vedeta” din Centrul Optic Munteanu este Gucci

GUCCI este in top 3 „Cele mai puternice brand-uri de lux“ și este promovat la nivel internațional de cele mai mari vedete ale lumii. Ochelarii sunt destinați persoanelor excentrice, care se regasesc într-un stil exclusivist! GUCCI inseamna superlativ prin design dar și prin calitatea materialelor ce conferă rezistență și confort.

Va invitam la Centrul Optic Prof. Dr. Munteanu, pentru a vedea si proba colectiile
Fall-Winter 22/Spring-Summer 23

Alte branduri pe care le puteti proba si achizitiona la noi:

De ce sa alegeti produsele si serviciile opticii noastre?

  • Optica din cadrul Centrului Prof. Dr. Munteanu se diferențiază de alte optici prin îmbinarea serviciului medical de înaltă calitate cu inovația, extravaganța și exclusivitatea produselor oferite
  • De la rame de ochelari permisive pentru orice buget cât și produse de nișă, extravagante, elegante și atrăgătoare, la prețuri justificate prin calitate

Branduri de lux, in exclusivitate in vestul tarii, doar la Centrul Munteanu

Pomellato

Identitatea puternica, distinctiva a casei au dus numele Pomellato pe cele mai inalte culmi ale succesului, cucerind cu usurinta admiratia iubitorilor de lux din Italia si mai apoi din intreaga lume.  Casa Pomellato a fost infiintata la Milano in anul 1967 de catre fondatorul Pino Rabolini.

Creatiile Pomellato sunt unice datorita designurilor sofisticate, tehnicilor de decupare a cristalelor pretioase si imbinarea perfecta intre pietre viu colorate. Toate acestea au facut ca Pomellato sa isi creeze un stil consistent, iconic si unic de-a lungul timpului.

Boucheron

„Creatiile Boucheron reprezinta o poveste, povestea Casei si povestea celui care le poarta”

Infiintat în 1858 în Paris de catre Frédéric Boucheron, casa Boucheron si-a castigat reputatia prin experienta acumulată în domeniul pietrelor pretioase și desăvârșirea în crearea de bijuterii ceasuri. In 1893, Boucheron a devenit primul bijutier ce a deschis un magazin în prestigioasa Piata Vendôme.

Pentru mai mult de 157 de ani, Casa Boucheron s-a consacrat prin excelența în crearea de bijuterii de lux și ceasuri, creațiile Casei și stilul distinct subliniind feminitatea și oferind gratie, stralucire și putere.

Excelenta serviciilor

În domeniul oftalmologic, aparatura de înaltă calitate și ultimele inovații fac o diferență notabilă între servicii mediocre și servicii oftalmologice de excepție. De aceea, în cadrul Centrului Oftalmologic Prof.Dr. Munteanu veți găsi întotdeauna aparatură oftalmologică de ultimă generație.

Ținem pasul cu tehnologia prin participarea la numeroase conferințe, târguri, congrese, simpozioane, prin informarea și investiția continuă în cele mai performante echipamente. Reușim astfel să aducem o plus valoare în societate, printre pacienți și în lumea medicală.

Programati-va la un consult oftalmologic complet, la Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu.

Centru oftalmologic performant in Timisoara

Lanturile de ochelari DMB Accessories, unice in Romania, in exclusivitate la Centrul Munteanu

In ultimii ani, lanturile de ochelari au devenit un accesoriu prin care va puteti evidentia tinutele si stilul personal, iar tot mai multi pasionati de fashion au considerat lanturile ca fiind un accesoriu „must have”.

Pentru crearea DMB Accessories sunt folosite materiale de inalta calitate, precum pietre semipretioase (jasp, hematit, jad, pietre de lava, lapis lazuli etc), cristale Swarovski, lanturi suflate in aur sau argint, acetat, materiale inoxidabile, scoici sau pene.

Gasiti aici mai multe informatii despre lanturile de ochelari DMB Accessories!

Cine ne-a mai vizitat?

De ce sa alegeti serviciile Centrului Optic Munteanu: de 30 de ani, alaturi de dumneavoastra!

  • Optica din cadrul Centrului Prof. Dr. Munteanu se diferențiază de alte optici prin îmbinarea serviciului medical de înaltă calitate cu inovația, extravaganța și exclusivitatea produselor oferite
  • De la rame de ochelari permisive pentru orice buget cât și produse de nișă, extravagante, elegante și atrăgătoare, la prețuri justificate prin calitate

Anul acesta am aniversat 30 de ani de activitate, ocazie cu care am ales să marcam acest moment printr-un eveniment plin de rafinament, unic în vestul țării. Cu acest prilej, invitații au avut ocazia de a se familiariza cu cele mai noi colecții de ochelari de soare și de vedere, rame, piese unice, de colecție ale unor firme celebre precum Gucci, Saint Laurent, Alexander McQueen, Balenciaga, Chloe, dar și de la case de bijuterii precum Pomellato sau Boucheron.

Mai multe informatii si imagini de la eveniment, aici.

De 30 de ani alături de pacienții noștri!

Fiecare pacient, fiecare diagnostic ne-a adus tot mai aproape de performanță! Echipa medicală, atent coordonată de Prof. Dr. Munteanu, este mândră să ofere cele mai bune servicii oftalmologice.

Dr. Munteanu