Clinica Oftalmologica Dr. Munteanu


De ce sa alegeți produsele si serviciile opticii noastre?

Optica din cadrul Centrului Prof.Dr. Munteanu se diferențiază de alte optici prin îmbinarea serviciului medical de înaltă calitate cu inovația, extravaganța și exclusivitatea produselor oferite.

Putem găsi de la rame de ochelari absolut permisive pentru orice buget cât și produse de nișă, extravagante, elegante și atrăgătoare, pentru femei și bărbați la prețuri justificate prin calitate.

Brand-urile de lux, cum sunt Boucheron și Pomellato, se pot achizitiona în vestul României, doar la noi! Detalii despre aceste Brand-uri de lux:

Boucheron

Pomellato

Un alt brand internațional de mare succes, pe care-l puteți gasi in Optica noastră, este GUCCI. Colecția de ochelari, atât de vedere cât și de soare, este împărțită pe concepte, fiecare concept are o adresabilitate și permite o abordare pentru mai multe segmente sociale: Urban/ Sensual Romantic/ Fashion Inspired/ Opulent Luxury

GUCCI este in top 3 „ Cele mai puternice brand-uri de lux“ și este promovat la nivel internațional de cele mai mari vedete ale lumii. Ochelarii sunt destinați persoanelor ce recunosc, iubesc și se regasesc într-un stil exclusivist! GUCCI inseamna superlativ prin design dar și prin calitatea materialelor ce conferă rezistență și confort.

Vă stăm la dispoziție pentru orice informații privind Centrul Optic la tel. 0256 496 802, email optica.munteanu@gmail.com

Vezi Ochii de Bufniță Boucheron!

De 30 de ani alături de pacienții noștri!

Fiecare pacient, fiecare diagnostic ne-a adus tot mai aproape de performanță! Echipa medicală, atent coordonată de Prof. Dr. Munteanu, este mândră să ofere cele mai bune servicii oftalmologice.

Dr. Munteanu